WIEMAN & WIEMAN ambassadeur geworden van Climate Planet Utrecht

Ambassadeur Climate Planet

WIEMAN & WIEMAN is in maart 2018 ambassadeur geworden van Climate Planet Utrecht. En ondersteunt daarmee de initiatiefnemers de Gemeente Utrecht & ANNE. Climate Planet, de succesvolle reizende internationale tentoonstelling over het klimaat, komt van 6 oktober tot en met 3 november 2018 op het Jaarbeursplein in Utrecht te staan. WIEMAN & WIEMAN is als organisatie nauw betrokken bij het initiatief. Enerzijds, omdat WIEMAN & WIEMAN in de gemeente Utrecht is gevestigd. Anderzijds, omdat WIEMAN & WIEMAN duurzame groei creëert én dat goed aansluit op de doelstelling van Climate Planet.

Wat is de Climate Planet?

De tentoonstelling bestaat uit een grote wereldbol van 20 bij 24 meter. Binnen in de Climate Planet is ruimte voor 300 gasten. Binnen is een kleinere wereldbol waarop een film van 35 minuten over de huidige staat van de aarde en de historische ontwikkeling van het klimaat wordt getoond. Er is een livestream van vier NASA satellieten. In de planet worden evenementen en bijeenkomsten over de Global Goals georganiseerd. In deze vier weken kunnen meer dan 125.000 mensen de tentoonstelling bezoeken.

Help mee met bewustwording

Het behalen van de Sustainable Development Goals (SDG’s) begint bij bewustwording en enthousiasme bij burgers & organisaties. Doordat Climate Planet naar Utrecht komt, kan ook jouw organisatie op een positieve manier aandacht vragen voor de noodzaak van verduurzaming.

Word partner!

Om van Climate Planet Utrecht een succes te maken zijn partners nodig. Organisaties zoals onder andere Gemeente Utrecht, Movares, Rabobank & Stichting Max Havelaar zijn al aangesloten. Kijk snel op www.climateplanet.nl voor meer informatie.

Meer informatie? Partner worden?

Neem contact met ons op!

Inspiratie & updates ontvangen?

Share This