Organiseer in oktober een event tijdens Climate Planet Utrecht

De succesvolle internationale Climate Planet komt voor het eerst naar Nederland! Dankzij een zinderende bundeling van Utrechtse krachten, van bedrijfsleven tot overheid, wordt aan alle inwoners dit ongekend indrukwekkende beeld van de aarde gepresenteerd. Van zaterdag 6 oktober tot en met zaterdag 3 november staat deze wereldbol met de hoogte van een gebouw van zes etages op het nieuwe Jaarbeursplein in Utrecht. Een 360 graden film neemt je mee op een ruimtereis van de Big Bang tot in de verre toekomst en biedt inspiratie voor een duurzame toekomst. WIEMAN & WIEMAN is als ambassadeur bij dit geweldige project betrokken!

Maak een ruimtereis rond de aarde

Geniet in de Climate Planet wereldbol van een spectaculair uitzicht vanuit de ruimte door de live gestreamde beelden vanaf 4 NASA-satellieten. Samen met de 360 graden film geven deze beelden een ongekend, indrukwekkende ervaring. Beleef onze planeet als een astronaut en ontdek hoe bijzonder en fragiel de aarde is. In een ruimtereis van 35 minuten word je meegenomen van de Big Bang tot in de verre toekomst.

Organiseer een event in en/of rondom Climate Planet Utrecht

Een maand lang worden in samenwerking met bedrijven en organisaties in de bol allerlei activiteiten georganiseerd rondom de Global Goals. Deze 17 werelddoelen gaan over armoede, veiligheid, schone energie en gelijkheid. Jouw keuzes bepalen mede of de Global Goals worden gehaald: Pak ik de fiets of de auto? Wat doe ik op mijn brood? Welke social media posts lees ik wel en welke niet?

Climate Planet biedt mogelijkheden voor een uniek business event voor bedrijven en organisaties. We informeren je graag over de mogelijkheden in, maar met name ook rondom de bol. WIEMAN & WIEMAN heeft namelijk een groot netwerk in Utrecht en kan voor jouw organisatie een uniek event in combinatie met Climate Planet Utrecht neerzetten. Neem vandaag nog contact met ons op!

Bekijk hieronder de Business Trailer van Climate Planet Utrecht

Neem contact met ons op!

Inspiratie & updates ontvangen?

Share This