Jort Kelder reikt NEVI certificaat uit aan WIEMAN & WIEMAN

Op 21 juni werden tijdens het event van MVO Consultants in Mariënhof Amersfoort de NEVI certificaten door Jort Kelder uitgereikt aan de cursisten. Als bewijs van het succesvol afronden van de integrale duurzaamheid opleiding GSES. Zowel Mariëlle Wieman als Ferdinand Wieman hebben namens WIEMAN & WIEMAN aan deze NEVI cursus deelgenomen.

GSES

GSES (Global Sustainable Enterprise System) heeft als doel om ondernemingen en organisaties te ondersteunen om lokaal, nationaal maar ook internationaal duurzaam te ondernemen. Dit door MVO, MVI, CO2 reductie en Circulair ondernemen meet- en zichtbaar te maken. Op keten-, bedrijfs- en productniveau.

NEVI

NEVI brengt inkoopprofessionals uit het bedrijfsleven en de overheid bij elkaar om kennis te delen. Ze organiseren netwerkbijeenkomsten en congressen. En ze geven vakopleidingen en trainingen én bieden maatwerk voor organisaties. NEVI is tevens de 3e inkoopvereniging van de wereld en al sinds 1956 het kennisnetwerk voor inkoop en supply management.

Duurzaam groeien

Het is onze ambitie om duurzame groei te creëren voor organisaties, met oog voor People, Planet & Profit. Met de kennis die wij hebben opgedaan tijdens de GSES cursus kunnen wij op een laagdrempelige manier de algehele duurzaamheid van organisaties meetbaar maken. De uiteindelijke impact van deze organisaties op de 3P’s kan daarmee veel groter worden. – Mariëlle Wieman, directeur WIEMAN & WIEMAN

 

Neem contact met ons op!

Inspiratie & updates ontvangen?

Share This