Marianne Davidson spreekt op Duurzame Groei Diner

Marianne Davidson, winnares van de Duurzame 50 Young Professional Award, spreekt op donderdag 28 juni op het Duurzame Groei Diner 2018. Dit event wordt door WIEMAN & WIEMAN georganiseerd om het belang van integrale duurzaamheid op de kaart te zetten. Marianne zal spreken over o.a. de toekomst van People, Planet & Profit. Ze zal daarbij specifiek ingaan op integrale duurzaamheid, levenskwaliteit & de toekomststoel.

Over Marianne Davidson

Marianne Davidson is vastgoedontwikkelaar en manager Duurzaamheid & Innovatie bij VolkerWessels Vastgoed en ZorgID. Zij werkt in haar functie met uitdagende projecten in de woningbouw en commercieel vastgoed, maar slaat ook een brug naar vastgoed voor mensen met een zorgvraag. Uiteindelijk gaat het bij duurzaam ontwikkelen van een gebouw om de behoefte van de gebruikers, ongeacht hun specifieke (zorg)vraag en om de houdbaarheid van het gebouw én haar omgeving.

We moeten naar de toekomst durven te kijken en de consequenties van ons huidig handelen ook over 200 jaar of verder kunnen verantwoorden.

Om die reden is ze, samen met enkele andere young professionals en Jan Terlouw, de initiatiefneemster van #toekomststoel. Hiermee proberen ze duurzaamheid meer bespreekbaar te maken door bij iedere vergadertafel een stoel voor de toekomst aan te schuiven.

Marianne Davidson heeft haar ambities hoog gesteld. Zij pleit voor het ontwikkelen van ‘healthy environments’ zodat het vak van ontwikkelaar een maximaal positieve impact krijgt.

Ik wil onze visie, het bouwen aan een betere levenskwaliteit, echt concreet vorm geven.

Afgelopen maand heeft Marianne de Young Professional Award gewonnen, dat onderdeel was van de ABN AMRO Duurzame 50 verkiezing. Daarnaast heeft zij in november 2016 de DGBC Future Leaders Case gewonnen, waarbij ze met drie andere young professionals een aanpak heeft uitgedacht voor de verduurzaming van de installatietechniek. Marianne is tevens benoemd tot één van de Duurzame Jonge 100 van 2017.

 

Over het Duurzame Groei Diner

Op donderdag 28 juni 2018 organiseren wij het Duurzame Groei Diner voor maximaal 50 genodigden. Dit ‘invitation only‘ event organiseren wij voor professionals, die op strategisch & tactisch niveau invloed hebben op het creëren van duurzame groei voor hun organisatie. Tijdens dit event wordt ingegaan op het belang van integrale duurzaamheid én hoe je hiermee duurzame groei kunt creëren. Als locatie voor ons event hebben wij gekozen voor het onlangs geopende circulaire icoonproject The Green House in Utrecht.

Neem contact met ons op!

Inspiratie & updates ontvangen?

Share This