Hoe verslaggeving bijdraagt aan een duurzame organisatie

Over Zichtbaarheid & het Rapporteren over Integrale duurzaamheid

Zo luidt de titel van de presentatie van Matthijs Timmers, partner van de DuurzaamheidsRapporteurs, die hij zal geven tijdens het Duurzame Groei Diner op 28 juni. Matthijs zal tijdens zijn presentatie ingaan op de volgende vragen: Welke (inter)nationale richtlijnen bestaan er voor jaarverslagen? Wat zijn de trends en ontwikkelingen? En welke kansen liggen er op het gebied van verslaggeving?

Een geïntegreerd jaarverslag of duurzaamheidsverslag wordt vaak gezien als een moetje, een verplichting aan de aandeelhouders. Maar als je verslaggeving op de goede manier gebruikt, dan wordt het een middel vol mogelijkheden en draagt het bij aan de duurzame groei van je eigen organisatie.

Over Matthijs Timmers

Matthijs Timmers is partner van de DuurzaamheidsRapporteurs. Hij en zijn partner Erik Poldervaart zijn specialisten in duurzaamheidsverslaggeving, -beleid en -communicatie. Het gaat de DuurzaamheidsRapporteurs om optimale transparantie, dus het echte verhaal. Het afgelopen jaar maakten ze verslagen en duurzaamheidsbeleid voor onder andere TU Delft, Universiteit Leiden, Coöperatie VGZ, Bidfood & Facilicom Group. Matthijs is tevens bekend met de gebouwde omgeving, omdat hij de afgelopen jaren als perswoordvoerder werkzaam is geweest bij de Dutch Green Building Council (DGBC).

Neem contact met ons op!

Inspiratie & updates ontvangen?

Share This