WIEMAN & WIEMAN partner van MVO Nederland

WIEMAN & WIEMAN is in juni 2018 partner geworden van MVO Nederland, het grootste duurzame bedrijvennetwerk van Europa. Samen met 2500 andere ondernemers vormen we een beweging die de overgang naar een nieuwe economie versnelt. Een gezonde economie waarin positieve financiële resultaten samengaan met de zorg voor onze planeet en mensen.

WIEMAN & WIEMAN is partner van MVO Nederland geworden, omdat wij staan voor het creëren van duurzame groei voor organisaties. MVO Nederland brengt het belang van duurzaam ondernemen in heel Nederland onder de aandacht. Wij ondersteunen dat natuurlijk van harte! Daarnaast organiseren ze ook interessante events, bieden ze relevante kennis en zijn we betrokken bij een aantal communities. – Ferdinand Wieman, directeur WIEMAN & WIEMAN

MVO Nederland gaat voor maximale impact, nationaal en internationaal. Ze werken samen met hun partners aan klimaatneutrale, circulaire en inclusieve bedrijfsmodellen en duurzame handelsketens. Ze zetten de agenda, vergroten de markt voor duurzame innovaties, creëren massa, en lobbyen in Nederland en Europa voor ambitieus overheidsbeleid op maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het netwerk van MVO Nederland groeit en staat open voor ondernemers met duurzame ambities.

MVO Nederland richt zich in het bijzonder op deze vier duurzaamheidsthema’s, met de nadruk op innovatie en opschaling:

  1. Klimaatneutraal ondernemen
  2. Circulaire economie: ondernemen zonder afval
  3. Inclusief ondernemen: ondernemen waarbij ieder talent, met of zonder beperkingen, telt en meedoet
  4. Inclusief en duurzaam ondernemen in de keten: ondernemen met meerwaarde voor mens en milieu, waarbij mensenrechten en goede arbeidsomstandigheden de norm zijn.

Lees meer over MVO Nederland op hun website.

Neem contact met ons op!

Inspiratie & updates ontvangen?

Share This