Mariëlle Wieman

drs. Mariëlle Wieman RAE

Directeur

Mariëlle (1971) zet haar passie voor innovatie, ondernemerschap, duurzaamheid en bouw & vastgoed graag in om organisaties te laten excelleren. Zij wil écht impact hebben op een duurzame, gezonde en toekomstbestendige wereld. Dit realiseert zij door haar daadkracht, enthousiasme en bevlogenheid te combineren met haar kennis van organisaties, veranderingsprocessen en communicatie.

Mariëlle is opgeleid als bedrijfskundige (drs.) & verenigingskundige (RAE). Ook is zij gecertificeerd commissaris. Door deze krachtige combinatie van expertises professionaliseert en adviseert zij verenigingen en stichtingen op bedrijfskundige wijze, met respect voor de waarden van deze organisaties. Ook creëert zij duurzame groei bij (commerciële) organisaties, waarbij juist haar maatschappelijk verantwoorde aanpak van vraagstukken leidt tot langdurige kwantitatieve en kwalitatieve successen bij deze organisaties.

Ik krijg er energie van om organisaties vanuit hun kernwaarden te laten groeien en bloeien. In de combinatie van adviseren & implementeren of adviseren & toezichthouden ben ik op mijn best.

Opleidingen

  • Bedrijfskunde – Erasmus Universiteit Rotterdam
  • RAE – Registered Association Executive
  • Gecertificeerd commissaris

Recente werkervaring

  • Directeur – NEVAP, Nederlands Vastgoedexploitatie Platform (2007 – 2017)

Kijk voor meer informatie over zijn opleidingen & werkervaring op haar persoonlijke LinkedIn pagina.

Wil je meer over mij te weten komen?

Neem contact met ons op!

Inspiratie & updates ontvangen?