Start WIEMAN & WIEMAN in diverse media

De start van WIEMAN & WIEMAN heeft de afgelopen maanden in diverse media aandacht gekregen. Zo ging Consultancy.nl in het artikel over ons bedrijf vooral in op het succes van familiebedrijven.

Uit recent onderzoek blijkt dat familiebedrijven gemiddeld genomen beter presteren dan niet-familiebedrijven. Ook werd vastgesteld dat familiebedrijven met sterke familiewaarden en een sterke familiecultuur zelfs nog beter presteren dan familiebedrijven met een minder sterk DNA. Op basis daarvan kan worden gesteld dat de keuze om een familiebedrijf te beginnen niet onverstandig is. Mariëlle en Ferdinand Wieman dachten er wellicht ook zo over en kozen onlangs samen te gaan ondernemen. Sinds maart 2018 zijn broer en zus Wieman beiden directeur van WIEMAN & WIEMAN, dat zich richt op het realiseren van duurzame groei binnen (vastgoed)organisaties. De twee kunnen hierbij leunen op de nodige kennis en ervaring.

Ook in andere media, zoals Vastgoedmarkt, PropertyNL, het FD én Management & Consulting werden artikelen over de start van ons bedrijf geplaatst.

Hieronder een impressie van de berichten die op websites zijn gepubliceerd:

In totaal hebben tienduizenden professionals, waarvan een groot deel tot onze doelgroep behoord, onze start voorbij zien komen. Zo werken wij ook aan onze duurzame groei.

Neem contact met ons op!

Inspiratie & updates ontvangen?

Share This