WIEMAN & WIEMAN ambassadeur van de #toekomststoel

Een jaar geleden is de #toekomststoel ontstaan; een idee van Jan Terlouw. De #toekomststoel is een lege stoel die in iedere vergadering en elk overleg de toekomst vertegenwoordigt en ons eraan helpt herinneren om duurzaamheid mee te wegen in de beslissingen van vandaag. WIEMAN & WIEMAN is ambassadeur geworden van de #toekomststoel, omdat wij het belangrijk vinden om duurzaamheid onder de aandacht te brengen.

Een #toekomststoel in de Tweede Kamer

Ook de leiders van ons land moeten continu herinnerd worden aan het belang van een duurzame wereld van morgen. Daarom pleiten Jan Terlouw en 4 onderneemsters voor een #toekomststoel in de Tweede Kamer. Een 151ste, lege zetel die ervoor zorgt dat de leden die het volk vertegenwoordigen, rechtvaardige keuzes maken voor de toekomstige generaties. Deze zetel krijgt een vaste plek en is dus niet te winnen met verkiezingen. Om de stoel deze prominente plek in Den Haag te geven, zijn 40.000 handtekeningen nodig.

Wij hebben de petitie al getekend. Volg ons voorbeeld, help de #toekomststoel en teken voor 16 november 2018 de petitie.

Vertel jij jouw #toekomststoel-verhaal?

De initiatiefnemers van de #toekomststoel zijn erg benieuwd naar wat de #toekomststoel teweeg heeft gebracht binnen jouw organisatie en bij de beslissingen die zijn genomen. Want het gaat om meer dan alleen het aanschuiven van een #toekomststoel. Voor een duurzame toekomst is echte actie nodig!

Inspireer anderen en vertel de wereld hoe jij de #toekomststoel inzet door je verhaal te sturen naar: initiatief@toekomststoel.nl. Uiteraard kan WIEMAN & WIEMAN jou bij het schrijven van jouw bijdrage adviseren. De initiatiefnemers kijken erg uit naar je reactie, die ze uiteraard met Jan Terlouw zullen delen. Geef in de mail aan hen wel even aan of en onder welke naam zij jouw bijdrage mogen publiceren op hun website en op social media.

NB. De foto’s en een groot deel van de teksten zijn afkomstig van www.toekomststoel.nl 

Neem contact met ons op!

Inspiratie & updates ontvangen?

Share This